Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon TCG Champion’s Path aangekondigd

Pokemon SWSH TCG
Op 14 augustus komt Darkness Ablaze nog uit, maar The Pokémon Company kon niet wachten om alweer een nieuwe set aan te kondigen voor september.

Vanaf 25 september zal de Champion’s Path uitbreiding beschikbaar zijn in de winkels. Deze uitbreiding geeft trainers een mogelijkheid om hun reis door Galar te herbeleven. Dit door middel van speciale pakketten waarin de partner-Pokémon van verschillende gymleaders te vinden zijn en een speciale pin met de gymlogo’s.

De sets met pins zijn verdeeld in twee series. De eerste bevat de Turffield Gym, de Hilbury Gym en de Motostoke Gym. Deze komen op 25 september uit. Een tweede lading die op 13 november verschijnt bevat de Ballonlea Gym, Spikemuth Gym en de Hammerlocke Gym.

De laatste twee gyms kunnen natuurlijk niet achterblijven. Deze zullen speciale uitvoeringen krijgen. Op 2 oktober verschijnen de Stow-on-Side Gym en Circhester Gym collecties. Uniek hieraan is dat elk twee pins bevat en twee partner-Pokémon kaarten. Dit, omdat deze gyms verschilden op basis van welk spel je had.

Natuurlijk komt de set ook met een lading nieuwe kaarten. Zo zijn er 11 Pokémon V kaarten, onder andere van Venusaur, Lucario en Incineroar. Hiervan zijn er vier in full-art gemaakt. Daarnaast zijn er nog drie nieuwe VMAX Pokémon, waaronder Drednaw en Alcremie. Tot slot is er nog een full-art Supporter-kaart.

Verder brengt Champion’s Path een Elite Trainer-doos met zich mee. Hierin zit een Gigantamax Charizard, een full-art Charizard V, tien boosterpacks en accessoires. Ook krijgen Dubwool en Hatterene een speciale behandeling. Deze Pokémon krijgen een speciale V-Collectie. In deze collectie zitten vier booster packs, een Hatterene of Dubwool V-kaart en een extra grote versie van de V-kaart.

Tot slot is er nog wat leuks voor de Marnie fans onder ons. Vanaf 23 oktober zal de Marnie-collectie beschikbaar komen die 8 booster packs, een TCG-speelmat, twee pins en twee Pokémon V-promokaarten zal bevatten.

De eerste beelden van packs zijn hieronder te zien in de slideshow:

  • Pokémon TCG Champions Path elite box
  • Pokémon TCG Champions Path Turffield Gym
  • Pokémon TCG Champions Path Gym collection
  • Pokémon TCG Champions Path Motostoke Gyme
  • Pokémon TCG Champions Path Dubwool collection
  • Pokémon TCG Champions Path Booster
  • Pokémon TCG Champions Path Gardevoir booster
  • Pokémon TCG Champions Path Drednaw Gmax Booster
  • Pokémon TCG Champions Path Alcremie Gmax booster