Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ontvang nu tijdelijk het dubbele aantal gouden punten in de Nintendo eShop

Bij aankoop van deze negen geselecteerde Nintendo Switch-games.

Het is alweer twee weken geleden dat Nintendo een zomerse actie heeft gelanceerd. Tijdens deze actie ontvang je het dubbele aantal gouden punten dan voorheen als je één van de geselecteerde Nintendo Switch-games in de eShop koopt.

De vorige twee weken werden de volgende zes spellen bekend gemaakt, namelijk Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition, Layton’s Mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot – Deluxe Edition, Snipperclips – Geknipt om samen te spelen!, Fire Emblem: Three Houses, Dr. Kawashima’s Brain Training voor de Nintendo Switch en The Elder Scrolls V: Skyrim.

Vandaag heeft Nintendo weer drie nieuwe spellen toegevoegd aan deze geweldige actie. Zo krijg je nu namelijk ook twee keer zoveel gouden punten als je Astral Chain, Kirby Star Allies of Dragon Quest Builders 2 in de Nintendo eShop koopt.

Echter blijft het niet bij deze zes games. Er worden namelijk volgende week donderdag voor de laatste keer drie extra titels toegevoegd. Wel heb je tot 12 augustus de tijd om deze geselecteerde spellen te kopen met het dubbele aantal gouden punten. Als de volgende drie titels bekend zijn gemaakt laten we je dat zeker weten!

Ga jij door deze actie meteen één van deze spellen aanschaffen? Laat het ons dan weten in de reacties.