Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Shin Megami Tensei III: Nocturne HD komt naar de Nintendo Switch

Kun jij de herschepping van de aarde stoppen?

De mini Nintendo Direct van vandaag had een redelijk duister lichtpuntje: twee nieuwe Shin Megami Tensei games voor de Nintendo Switch! Een daarvan is een remaster genaamd Shin Megami Tensei III: Nocturne HD.

Shin Megami Tensei: Nocturne HD is een remaster van het origineel, die in 2003 uitkwam voor de PS2. Het spel volgt een student die veranderd in een schepsel die half mens half demon is nadat een bovennatuurlijke cult de hergeboorte van de wereld aanwakkert. Nu moet jij, als half demon half mens, Tokyo en de rest van de wereld redden terwijl het overspoelt wordt door kwaadaardige demonen.

Shin Megami Tensei Nocturne HD zal in het eerste kwartaal van 2021 uitkomen voor de Nintendo Switch

Bekijk de trailer voor het spel hieronder:

Is dit de eerste keer dat je deze titel gaat spelen? Of heb je het origineel op de Playstation 2 gespeeld? Laat het ons weten in de reacties!