Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Nintendo Direct Mini aangekondigd voor vanmiddag 16:00 uur

Kijk mee naar een gloednieuwe Nintendo Direct-serie.

De geruchtenmolen draaide de afgelopen tijd al op behoorlijk volle toeren. Meerdere bronnen lieten weten dat er op korte termijn een nieuwe Nintendo Direct plaats zou vinden. De geruchten bleken inderdaad te kloppen, inmiddels heeft Nintendo een Nintendo Direct Mini: Partner Showcase aangekondigd voor vanmiddag 16:00 uur. Deze presentatie zal ongeveer 10 minuten duren.

De Direct Mini is gericht op games van ontwikkelaars en uitgevers die met Nintendo samenwerken. Er wordt informatie gedeeld over een aantal al aangekondigde spellen, maar welke dit zijn is nog niet duidelijk. Kijk jij vanmiddag mee? En welke spellen zie jij graag voorbij komen?