Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Technische details Fairy Tail onthuld

Fairy Tail RPG
De dertigste kunnen we eindelijk op pad met Lucy, Natsu, Erza en de rest van de Fairy Tail magiërs. Maar hoe goed werkt het spel op de Switch?

Fairy Tail komt eind deze maand eindelijk naar de Switch en andere systemen. In een interview met NintendoEverything geeft de ontwikkelaar Gust aan wat we kunnen verwachten van het spel op de Switch.

Zo zal de framerate 30 frames per seconde zijn in zowel de handheld- als tv-modus. De resolutie echter zal wel verschillen. Via de tv zal die uitkomen op 1080p en in de handheld-mode op 720p. Verder is er voor de Switch gezorgd voor geoptimaliseerde achtergrond interacties en effecten. Tot slot heeft Gust gemeld dat er kwaliteit gelijk moet zijn over de meerdere platformen. Dit komt, omdat vanaf het begin van de ontwikkeling het bedoelt was om een multiplatform titel te worden.

Bron