Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo niet aanwezig partnerlijst Gamescom Online 2020

Is Nintendo afwezig tijdens de digitale editie van Gamescom?

Gamescom 2020 zal een editie worden die niet te vergelijken is met eerdere jaren. Door de COVID-19 problemen kan de fysieke editie niet doorgaan en krijgt het evenement met Gamescom Online 2020 haar eerste digitale editie. De vraag is echter of Nintendo hierbij aanwezig is.

De organisatie achter Gamescom heeft inmiddels een lijst met partners bekendgemaakt die aanwezig zijn tijdens de Gamescom Online 2020. Nintendo staat niet op deze lijst en dus zou het zomaar kunnen zijn dat Nintendo de digitale editie overslaat. De afgelopen jaren was Nintendo wél altijd aanwezig. Helemaal zeker is de afwezigheid natuurlijk niet, al zijn er tot nu toe niet echt titels die getoond kunnen worden. Paper Mario: The Origami King verschijnt morgen en op deze game na staan er geen grote first-party releases op de planning.

Wat denk jij? Gaat Nintendo ons alsnog verrassen tijdens de Gamescom Online 2020?