Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe wereld en personages aangekondigd voor Bake ’n Switch

Bake 'n Switch keyart
Bake 'n Switch heeft bij de lancering opeens heel wat meer content.

Streamline Games heeft vandaag onthuld dat Bake ’n Switch op de lancering meer content gaat krijgen. Naast het al bekende Tropic Toaster zal het basisspel ook Serradurra Desert krijgen als content. Serradurra Desert voegt niet alleen 50 nieuwe levels toe, maar ook nieuwe personages en buns.

Dit zorgt ervoor dat het spel met honderd levels zal verschijnen en zes speelbare personages. Elk speelbaar personage heeft tevens een eigen speciale vaardigheid waarmee je kunt zorgen dat je sneller je taken volbrengt. Zo heeft Thyme een vurige slag waardoor een bun meteen gebakken is, zal Ginger het aantal buns kunnen verdubbelen. Natuurlijk hebben ook de nieuwen Salt en Sage vaardigheden. Salt kan met een grijphaak wegrennende buns terughalen en Sage zuigt moldies op en bakt buns die in de buurt zijn.

Tot slot zijn er nog drie nieuwe buns onthuld. Armadough, Fluff Fox, en Bunboa zullen ook van de zomer beschikbaar zijn en zullen elk uniek gedrag vertonen. Bekijk de gloednieuwe trailer hieronder:

Een exacte releasedatum is nog niet bekend, echter kun je je wel al opgeven voor een closed beta en is er een demo op Steam te downloaden