Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Heroes of Hammerwatch aangekondigd voor Nintendo Switch

Heroes of Hammerwatch en zijn Ultimate editie is 30 juli beschikbaar voor Nintendo Switch!

Crackshell en Blitworks hebben zojuist aangekondigd dat actie-rpgspel Heroes of Hammerwatch naar de Switch komt! Het spel is 30 juli beschikbaar en komt ook met een Ultimate editie! In deze Ultimate editie zitten alle DLC’s van het spel erbij inbegrepen.

In 2013 kwam het spel Hammerwatch uit. Heroes of Hammerwatch is een vervolg op dit spel. Het speelt zich af in dezelfde wereld, maar dan uitgebreider. Ga op avontuur om puzzels op te lossen en hordes vijanden te verslaan! Aan het begin van elk level kun je je helden upgraden met nieuwe krachten/wapens. Ook kan je je eigen helden meenemen naar het spel van je vrienden!

Benieuwd geworden? Bekijk hieronder een trailer!