Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gerucht: Twitter-account dat is gerelateerd aan Super Mario 35ste verjaardag gevonden?

Zouden er toch nog aankondigingen komen?

Er gaan al een tijdje geruchten rond over een aantal aankondigingen om Super Mario’s 35ste verjaardag te vieren. Zo zouden er enkele re-releases van oudere Super Mario titels zoals Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy opnieuw uitgebracht worden. Helaas gingen veel grote evenementen dit jaar niet door en zijn deze geruchten nog altijd niet bevestigd.

Nu is er door enkele gebruikers het Twitter account ”@SuperMario35th” ontdekt. Deze zou verbonden kunnen zijn met de officiële geplande verjaardag van Super Mario. Dit lijkt meer het geval als er gekeken wordt naar het e-mailadres dat verbonden is aan het account, Nintendo’s Japanse domein adres. Er is nog altijd geen officiële bevestiging dat het account een officieel Twitter account is van Nintendo.

Zal dit account nog gebruikt worden voor eventuele toekomstige aankondigingen? Laat het ons weten in de reacties!