Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Software-update 10.1.0 Nintendo Switch brengt Joy-Con update met zich mee

Lees hier hoe je de Joy-Cons kunt updaten.

Zo nu en dan wordt de software van de Nintendo Switch geüpdate. In de versie 10.1.0 die gisteravond uitkwam, welke onder andere stabiliteitsverbeteringen met zich mee bracht, krijgen de Joy-Cons ook weer eens een update. Wat er precies veranderd is heeft Nintendo niet naar buiten gebracht, maar het is natuurlijk altijd verstandig om je Switch up-to-date te houden.

Zodra je update 10.1.0 geïnstalleerd hebt is het heel eenvoudig om de Joy-Cons te updaten. Als eerst ga je naar de instellingen. Daarna ga je naar het kopje controllers en sensoren, waar je vervolgens de controllerupdate kunt uitvoeren. Het uitvoeren van de update zal minder dan één minuut in beslag nemen.