Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Buried Stars komt 30 juli naar de Switch

Tijd voor een nieuwe visual novel!

Ben jij fan van het visusl novel-genre? Op de Nintendo Switch is er inmiddels al een behoorlijke keuze in dit soort titels en binnenkort kunnen we daar een nieuwe game aan toevoegen. Buried Stars komt namelijk op 30 juli naar de Nintendo Switch.

Buried Stars is een survival-avonturenspel ontwikkeld door Studio LARGO van LINE Games. Het verhaal begint wanneer het podium van een auditieprogramma plotseling instort en de deelnemende popsterren en een aantal stafleden onder de grond terecht komen. Het doel? Een uitweg zien te vinden. Daarvoor zul je volop moeten communiceren met de overlevenden, aanwijzingen moeten verzamelen door hun reacties uit een reeks gesprekken te bestuderen en te zoeken naar bewijsmateriaal dat is achtergelaten in de feeds van social media.

Benieuwd geworden? De bijbehorende trailer kun je hieronder bekijken.