Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Gerucht] Komt Nintendo met een LEGO NES-bouwset?

Zal deze LEGO-set rond augustus al in de winkels liggen?

Eerder dit jaar maakte Nintendo bekend dat ze op 1 augustus diverse LEGO Super Mario-sets uit zullen brengen. Deze collectie zal bestaan uit een basisset, diverse uitbreidingen, power-uppakketten en personagepakketten. Een volledig overzicht van deze collectie is hier te vinden. Vandaag zijn er echter weer nieuwe aanwijzingen die erop duiden dat er een LEGO NES-set aankomt.

Allereerst kwam het LEGO Twitter-account vandaag al met een teaser. In deze tweet stond de tekst “Ben jij klaar om te spelen als nooit tevoren?”. Ook staat er een GIFje bij waarop duidelijk de contouren van een NES-systeem en de bijbehorende controller te zien zijn.

Ook publiceerde de Chinese site VJgamer informatie en afbeeldingen over deze nieuwe LEGO-set. Volgens deze site bevat deze LEGO-set een 1:1 replica van de NES, de controller, een cartridge en een televisie waarop Super Mario Bros. te zien is. Daarnaast zou de set 2646 LEGO blokjes bevatten. Ook zal deze NES LEGO-set kunnen samenwerken met de LEGO Super Mario basisset. Daarnaast heeft de Duitse site PromoBricks gepubliceerd dat de prijs in Duitsland ongeveer €229,99 zal zijn en dat deze set op 1 augustus uit zal komen. Verschillende foto’s van deze LEGO-set zijn hieronder te bekijken.

Mocht deze set echt uitkomen, ben jij dan bereid om hier €229,99 voor te betalen? Laat het ons weten in de reacties.