Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Release Radar] Uitgelichte releases week 29

Deze spellen wil je niet missen in week 29

In onze rubriek Release Radar laten we je alvast kennis maken met een paar uitgelichte releases die komende week verkrijgbaar zijn in de eShop. Uit de veelal grote hoeveelheid releases maken wij wekelijks een selectie voor je met enkele uitgelichte games.

Heb jij nog tips voor spellen die wij niet hebben kunnen opnemen in het overzicht? Laat jouw reactie achter!

Neversong

Verschijnt op: 16 juli 2020
Prijs in de Nintendo eShop: €
14,49

Wanneer de hoofdpersonage Peet ontwaakt uit een coma, kan hij zijn vriendin niet vinden. Wel hoort hij een hartverscheurend geschreeuw uit het midden van Neverwood komen. Leer meer over het verleden van Peet en geniet van dit prachtig uitziende spel met idem muziek.

#Funtime

Verschijnt op: 16 juli 2020
Prijs in de Nintendo eShop: €
14,99

#Funtime is een schietspel met bijbehorende retro-vibes, waarin je jezelf een baan door tegenstanders worstelt simpelweg door te schieten. Verdien bonuspunten door het speelveld te kleuren, upgrades zorgen voor een beter ruimteschip en speel dit supersnelle spel steeds opnieuw om jouw score te verbeteren.

Paper Mario: The Origami King

Verschijnt op: 17 juli 2020
Prijs in de Nintendo eShop: €
59,99

Natuurlijk kan de nieuwe Paper Mario: The Origami King niet ontbreken in dit lijstje, een Nintendo original waar heel veel mensen een hoop plezier aan zullen beleven. In deze papier-vouw-kunst wereld ga je met Mario en Olivia op een avontuur waarin je de Origami koning een kopje kleiner moet maken.