Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Crysis Remastered toch niet uitgesteld

Crysis Remastered keyart
De game komt nog steeds op 23 juli naar de Switch

Het is een vreemde week geweest voor Crysis Remastered. Vorige week werden zowel de trailer als release datum namelijk vroegtijdig gelekt, waarna er ophef ontstond over de game eruit zag. De ontwikkelaars van de game besloten toen de release datum uit te stellen om de game wat extra “polish” te kunnen geven. Nu, een week later, blijkt alleen dat dit niet voor de Nintendo Switch versie geld.

In een korte statement op Social Media heeft Crytek namelijk laten weten dat de game nog steeds op 23 juli naar de Switch komt, de originele release datum. Het is onduidelijk of de Switch versie nog een opknapbeurt heeft gekregen of dat ze het hierbij gelaten hebben.