Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Twee Shantae-games komen naar de Switch

Fans van de serie krijgen dit jaar twee klassiekers voorgeschoteld.

Als je als fan van de Shantae-serie twee eerdere delen wilt herbeleven op de Nintendo Switch, dan hebben we goed nieuws voor je. WayForward heeft aangekondigd dat het zowel de originele Shantae als Shantae: Risky’s Revenge naar Nintendo’s hybride console zal brengen. Beide games moeten later in 2020 verschijnen.

Shantae: Risky’s Revenge wordt een Director’s Cut-release. De game verscheen in 2016 eerder op de Wii U en andere platformen. De game krijgt verschillende verbeteringen waaronder een grafische upgrade en een compleet nieuwe Magic mode om te unlocken. De originele Shantae, welke ook naar de Switch komt, verscheen oorspronkelijk in 2002 op de Gameboy Color. Met deze game konden gamers voor het eerst kennis maken met het personage.

Beide games zullen zowel digitaal als fysiek verschijnen. De fysieke versies zullen later dit jaar te pre-orderen zijn via www.limitedrungames.com.