Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Gerucht] Tomb Raider: The Ultimate Experience in ontwikkeling

En deze titels komen misschien nog naar de Switch ook!

Game Rant heeft een mogelijke promo afbeelding in handen gekregen van een opkomend project van Square Enix en Crystal Dynamics. De afbeelding, die je hieronder kunt bekijken, bevat drie afbeeldingen van Tomb Raider games, elk van een andere generatie. Aangezien het “Tomb Raider: The Ultimate Experience” heet zou het kunnen dat er binnenkort een pakket uitkomt met Tomb Raider games.

De afbeelding is alleen niet officieel. Square Enix heeft nog geen commentaar gegeven, dus het is moeilijk om te zeggen of het officiële art gaat of dit een hele goede nepper is. Omdat er wel een release datum van 27 augustus op staat zouden we er snel iets van moeten horen. We houden jullie op de hoogte.