Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bakugan Champions of Vestroia aangekondigd voor Nintendo Switch

Warner Bros. Interactive Entertainment, Spin Master en WayForward hebben vandaag Bakugan: Champions of Vestroia aangekondigd.

Tijdens de Treehouse uitzending van vandaag werden niet alleen nieuwe beelden van de aankomende Paper Mario-titel voor de Switch getoond. Na deze beelden werd een gloednieuwe Switch-game aangekondigd: Bakugan Champions of Vestroia. Het spel borduurt voort op de populaire wereldwijde Bakugan-franchise, in navolging van de spannende anime tv-serie, het innovatieve speelgoed, het kaartspel en meer. De game vertelt een nieuw verhaal en biedt de welbekende Bakugan Brawls.

Spelers ontdekken in de game een uitgebreide 3D-wereld welke is verdeeld in verschillende districten met elk een eigen gevechtsarena. Als speler maak je vriendschappen met krachtige Bakugan en stel je zelf jouw eigen team samen om het vervolgens op te nemen in strategische 1-op-1-gevechten..

Bakugan: Champions of Vestroia is vanaf 4 november 2020 exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch. De eerste trailer van de game kun je hieronder bekijken.