Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ontvang nu tijdelijk het dubbele aantal gouden punten in de Nintendo eShop

Bij aankoop van deze geselecteerde Nintendo Switch-games.

Vandaag heeft Nintendo een nieuwe zomerse actie gelanceerd. Tijdens deze actie ontvang je het dubbele aantal gouden punten dan normaal als je één van de geselecteerde Nintendo Switch-games in de eShop koopt. Op dit moment zijn er nog maar drie spellen die meedoen, namelijk DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition, LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle en het miljonairscomplot – Deluxe Edition en Snipperclips – Geknipt om samen te spelen!.

Echter blijft het niet bij deze drie games. Er worden namelijk elke week op een donderdag weer 3 extra titels toegevoegd, tot en met 30 juli. Je hebt tot 12 augustus de tijd om deze geselecteerde spellen te kopen met het dubbele aantal gouden punten. Als de volgende 3 spellen bekend zijn gemaakt laten we je dat zeker weten!

Ga jij door deze actie meteen één van deze spellen aanschaffen? Laat het ons dan weten in de reacties.