Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe commercial Paper Mario: The Origami King

Paper Mario: The Origami King Keyart
Een gloednieuwe commercial met nieuwe beelden.

De release van Paper Mario: The Origami King komt steeds dichterbij en hieronder kun je een nieuwe commercial van dit aankomende avontuur bekijken.

Mario & Luigi krijgen in The Origami King een uitnodiging van Peach om naar het origami festival te komen. Eenmaal aangekomen doet Peach echter erg vreemd. Het blijkt dat King Olly, de heerser van het Origami Kingdom, een plan heeft waar het Mushroom Kingdom door in gevaar komt.

Dit nieuwe Mario-avontuur op de Nintendo Switch krijgt een gloednieuw turn-based vechtsysteem en biedt een grote wereld om te verkennen. Ook zijn er verschillende minigames om te spelen, allerlei mysteries om op te lossen en ontbreekt de humor natuurlijk niet. Paper Mario: The Origami King zal vanaf 17 juli beschikbaar zijn in de winkel.