Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon Cafe Mix krijgt morgen nieuwe update

Pokémon Café Mix
Er komen onder andere 30 nieuwe levels in het spel.

Vorige maand kwam Pokémon Cafe Mix uit voor de Nintendo Switch en voor smartphones. In dit puzzelspel moet je zoveel mogelijk combinaties van dezelfde Pokémon maken om zo bestellingen klaar te maken. Daarnaast word jouw café geüpgrade als je bepaalde bestellingen hebt voltooid. Ook speel je regelmatig nieuwe dingen vrij, zoals nieuwe Pokémon en nieuwe recepten. Vanaf morgen staat er weer een update klaar voor dit spel.

Allereerst bevat deze update 30 nieuwe bestellingen en een aantal nieuwe Pokémon. Daarnaast komt er ook meer balans in het spel. Hiervoor worden bepaalde bestellingen aangepakt, zo kunnen er bijvoorbeeld meer zetten beschikbaar komen voor een bepaalde bestelling. Ook krijgt iedereen gouden eikels als je een bepaalde bestelling hebt afgerond. Hieronder is een overzicht hoeveel gouden eikels je krijgt na het behalen van een bepaalde bestelling. Let op; deze levels moet je voor vandaag 16:59 hebben behaald om in aanmerking te komen voor deze gouden eikels.

  • 500 gouden eikels als je level 20 hebt behaald
  • 1.500 gouden eikels als je level 40 hebt behaald
  • 3.000 gouden eikels als je level 60 hebt behaald
  • 4.500 gouden eikels als je level 80 hebt behaald
  • 7.000 gouden eikels als je level 100 hebt behaald