Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Een Visual novel genaamd Please Be Happy is op weg naar de Nintendo Switch

What does the fox say?

De developer van het spel, Studio Elan, en de publisher Sekai Games hebben het spel Please Be Happy vandaag op KuroCon aangekondigd. Het spel gaat over een vos genaamd Miho, die geboren is in de bossen van Korea. Langzaam maar zeker veranderd Miho in een jonge vrouw, maar haar persoonlijkheid heeft meer moeite om zich aan te passen. Zo ”werkt” ze een tijd in de onderwereld als een dief om toch maar te overleven.

Dit duistere pad komt tot een einde wanneer ze een eigenaresse van een kleine bibliotheek leert kennen, genaamd Juliet. Ze laat Miho kennis maken met de leuke en goeie kant van de mensheid, en haalt haar voor altijd en eeuwig van het slechte pad af.

Bekijk de trailer van Please Be Happy hieronder: