Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tennis World Tour 2 aangekondigd voor Nintendo Switch

In september komt realistisch tennisspel Tennis World Tour 2 uit voor Nintendo Switch!

Big Ant Studios en Nacon hebben aangekondigd dat sport simulatiespel Tennis World Tour 2 naar de Nintendo Switch komt! In september kunnen we zien wat dit spel allemaal te beiden heeft. Het spel is een realistische tennisgame die alle leuke aspecten (zoals het competitiegevoel) van tennis met zich meebrengt!

Tennis World Tour heeft verschillende manieren om te spelen, waaronder Tie Break Tens. Een serie korte wedstrijdjes, degene die het eerst 10 punten haalt wint. Een korte maar krachtige manier om te spelen! Ook kun je online met anderen spelen en in tournees tennissen.

Benieuwd? Bekijk hieronder een gameplay trailer!