Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe beelden Switch-versie CrossCode

Met de aankomende release krijgen we nieuwe beelden van deze 2D-actie RPG voorgeschoteld.

CrossCode werd al begin vorig jaar aangekondigd en zou eigenlijk in 2019 verschijnen voor Nintendo’s hybride console. Een release in 2019 bleek net iets te ambitieus maar volgende week zal de titel alsnog naar de Nintendo Switch komen. Hieronder hebben we nieuwe gameplay beelden van deze 2D actie-RPG voor je.

CrossCode is overduidelijk geïnspireerd door de 16-bit SNES-games, De game van Deck 13 Interactive en Radical Fish Games zit vol sci-fi actie met allerlei puzzels. Met zo’n 30-80 uur aan content, afhankelijk hoe je speelt, zal je zeven unieke gebieden gaan verkennen. De game bevat ook 120 verschillende vijanden en meer dan dertig baasgevechten.

CrossCode komt op 9 juli naar de Nintendo Switch. Het eerste half uur aan gameplay kun je hieronder bewonderen.