Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bounty Battle een week uitgesteld

Bounty Battle komt in plaats van 16 juli nu 23 juli uit.

Indie vechtspel Bounty Battle zou op 16 juli uitkomen. Door een aantal gebeurtenissen is dit nu een weekje opgeschoven, namelijk naar 23 juli. Het spel zal in de eShop beschikbaar zijn, maar een fysieke versie is ook in de maak!

In Bounty Battle vecht je met al je favoriete Indie karakters van spellen zoals Dead Cells, Darkest Dungeon Owlboy en meer! Het spel bevat meer dan 25 karakters van meer dan 20 Indie spellen om mee te spelen. Elk karakter heeft een eigen hulpje en unieke krachten. Je kan met maximaal drie personen vechten in een level van jouw uitgekozen spel! Nog niet klaar om met anderen te vechten? Leer je karakters kennen in de training room! We moeten nog iets langer wachten, maar het is het waard!