Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Switch-versie staat centraal in nieuwe Crysis Remastered trailer

Crysis Remastered keyart
Hoe ziet de game er op Nintendo's hybride console uit?

Eerder werd al bekend dat Crysis in een geremasterde versie zou uitkomen. Vandaag is er ook een trailer vrijgegeven die zich richt op de Nintendo Switch-versie van de game. Crysis Remastered zal op 23 juli verschijnen.

Crysis is een sciencefiction first-person shooter welke voor het eerst in 2007 verscheen. Het spel speelt zich af op een eiland waar van alles aan de hand is. Niet alleen normale vijanden staan je op te wachten, er zijn ook buitenaardse wezens aanwezig zijn om te verslaan. De geremasterde versie krijgt onder andere sterk verbeterde graphics, beter geluid en aangepaste besturing.

Benieuwd hoe de game er op de Switch uit komt te zien? Bekijk dan onderstaande trailer.