Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

NBA 2K21 komt naar de Switch – Damian Lillard op de cover

Ook een Nintendo Switch-versie van NBA 2K21 is nu bevestigd.

Dit najaar kunnen we aan de slag met het nieuwste deel in de NBA 2K-serie. Terwijl meer informatie alsmede een releasedatum later worden onthuld, is inmiddels wél duidelijk wie er dit jaar op de cover staat. En dat is niemand minder dan Damian Lillard. Ook is inmiddels bevestigd dat het nieuwste deel ook weer naar de hybride console van Nintendo zal komen.

Damian Lillard is de eerste van de drie coverathletes voor NBA 2K21. Het lijkt erop dat hij op de editie komt te staan voor de huidige generatie consoles en dat de next-gen consoles nog twee andere covers gaan krijgen.

Binnenkort zal ook duidelijk worden wanneer de game in de winkels komt te liggen. NBA 2K21 kun je vanaf 2 juli alvast pre-orderen.