Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Luke Elvy en Rich Beem verzorgen commentaar in PGA Tour 2K21

Commentaar van Luke Elvy en Rich Beem staat centraal in een nieuwe trailer

PGA Tour 2K21 werd eerder dit jaar aangekondigd voor de Nintendo Switch en daarmee komt de PGA-serie voor het eerst naar de hybride console van Nintendo. Vandaag is er een nieuwe trailer vrijgegeven welke zich richt op de commentatoren in het spel: Luke Elvy en Rich Beem. Waar Beem drievoudig PGA TOUR-kampioen is, houdt Elvy zich al ruim 20 jaar bezig met verslaggeving van met name golf. Hiermee wordt het commentaar in de game dan ook door twee grote namen verzorgd.

PGA Tour 2K21 is officieel gelicenseerd en dat betekent dat er het spel onder meer bekende spelers, banen en golfuitrustingen bevat. Zo bevat het spel 15 banen uit de PGA Tour die allemaal stuk voor stuk zijn nagemaakt. Golfprofessional Justin Thomas staat op de cover van de artbox. Naast Thomas biedt het spel ook elf andere pro golfers om een balletje mee te slaan én ontbreekt ook de optie niet om zelf een speler te ontwerpen. De game zal op 21 augustus verschijnen op de Nintendo Switch.