Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bloodstained: Curse of the Moon 2 verschijnt komende maand

Ook zal de game een local co-op modus aanbieden!

Bloodstained: Curse of the Moon 2 heeft een releasedatum gekregen. Eerder deze week was de game al aangekondigd, maar nu weten we ook vanaf wanneer de game speelbaar is. Het spel is namelijk vanaf 10 juli te spelen op onder andere de Nintendo Switch.

Het nieuwe deel zal er uit zien als een 2D retro-game: dezelfde stijl als zijn voorganger. Spelers zullen Zangetsu besturen, een zwaardsman uit het Verre Oosten wie een haatdragendheid heeft tegen de demonen. Zangetsu en allerlei nieuwe personages zullen vechtend de ridderkastelen betreden. Elk personage heeft zijn eigen speelstijl en vaardigheden. Daarnaast keren ook de oude speelbare personages uit het eerste deel terug. Daarnaast bevat de game ook local co-op waar je samen de strijd zal aangaan. Bekijk de nieuwe trailer hieronder.