Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pretty Princess Party komt naar het Westen

Wil je een echt prinsessenleven lijden? Het kan in Pretty Princess Party

Aksys Games heeft tijdens de New Game+ Expo bekend gemaakt dat Pretty Princess Magical Coordinate naar het Westen komt onder de naam Pretty Princess Party. Het spel staat op de planning voor de herfst.

In Pretty Princess Party zul je je bevinden in een lang verlaten betoverd kasteel. Je zult moeten leren om te leven als een prinses en het ksasteel te decoreren. Natuurlijk moet je ook je aankleden met de mooiste jurken, schoenen en een betoverend kapsel. Daarnaast zijn er ook twintig kamers om helemaal vol te zetten met de leukste meubilair. Je kunt ook meedoen aan zes verschillende minigames waaronder het versieren van taarten, paardraces en dansen. Bekijk de trailer hieronder.