Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Super Smash Bros. Ultimate presentatie op komst

Volgende week zullen we eindelijk weten wie de volgende vechter in Ultimate gaat worden.

Bijna is het zover, de tweede Fighter Pass voor Super Smash Bros. Ultimate zal zijn eerste vechter krijgen. Eerder werd in een Nintendo Direct al onthuld dat dit personage uit de ARMS game zal komen, maar volgende week horen we wie dit zal zijn.

Aanstaande maandag om 16:00 zal Sakurai in een 35 minuten durende presentatie alle informatie over deze nieuwe toevoeging onthullen. Nintendo laat tevens weten dat er geen andere onthullingen gedaan zullen worden.

De livestream zal op het YouTube-kanaal van Nintendo te vinden zijn en wij zullen hem natuurlijk ook delen. Ook zullen we het nieuws na de presentatie op de site plaatsen.