Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Murder by Numbers krijgt fysieke versie

Murder by Numbers krijgt een fysieke versie en is nu te pre-orderen bij Play-Asia!

De avonturen van Honor Mizrahi en SCOUT gaan verder! Na een succesvolle digitale release in maart komt er nu ook een fysieke release! Play-Asia, Mediatonic en The Irregular Corporation sloegen de handen ineen om dit voor elkaar te krijgen.

Murder by Numbers is vanaf nu te pre-orderen bij Play-Asia. Ook is er een limited editie te krijgen. In de limited editie zitten naast het spel ook een aantal leuke goodies, hieronder zijn ze opgesomd!

  • Collector’s Box
  • Het spel
  • Een handleiding
  • Soundtrack van het spel (2CD)
  • Sticker Set
  • Genummerd certificaat
  • Artbook
  • Playasia Minicase sleutelhanger

Ga jij voor de standaard versie of de limited versie?