Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon Café Mix aangekondigd voor de Switch en smartphones

Pokémon Café Mix
Het gratis te starten spel, Pokémon Café Mix is vandaag aangekondigd en al te preloaden.

Tijdens Pokémon Presents vandaag werden er drie games aangekondigd. Eén voor de smartphones, één voor alleen de Switch en dan Pokémon Café Mix welke naar beiden komt. Pokémon Café Mix is een puzzelgame waarbij je Pokémon-pictogrammen aan elkaar moet koppelen. Dit doe je door middel van het grijpen van één pictogram en deze slepen naar een andere met dezelfde Pokémon erop.

Natuurlijk kan het niet ontbreken aan een hoger doel in het spel. In het spel ben je namelijk de eigenaar van een café voor Pokémon. Hier bereid je dus samen met Pokémon allerlei lekkers door middel van het oplossen van puzzels. Elke Pokémon heeft speciale vaardigheden die je kunnen helpen en goede gerechten zorgen voor een verhoging van je vriendschapsniveau. Hoe verder je komt des te uitgebreider je café zal worden en des te meer Pokémon op bezoek zullen komen.

Het spel is nu al vooruit te bestellen in de Google Play Store, Apple App Store en is al te preloaden in de eShop. De release is gepland voor 24 juni.

  • Pokémon Café Mix
  • Pokémon Café Mix
  • Pokémon Café Mix
  • Pokémon Café Mix
  • Pokémon Café Mix
  • Pokémon Café Mix