Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Maak het tandenpoetsen leuker met Pokémon Smile

Met deze nieuwe app van The Pokémon Company kun je het tandenpoetsen voor kinderen leuker maken. Benieuwd hoe het werkt? Lees dan snel verder!

Minimaal twee keer per dag je tandenpoetsen is een dagelijkse gewoonte. Voor kinderen kan dit echter nogal saai en stressvol zijn. The Pokémon Company heeft daarom iets nieuws bedacht; een mobiele app genaamd Pokémon Smile.

Het doel van Pokémon Smile is om de ervaring van het tandenpoetsen leuker te maken voor kinderen. Deze app leert je op een leuke manier hoe je je tanden moet poetsen. Tijdens het poetsen van je tanden red je namelijk allerlei Pokémon van bacteriën die gaatjes in jouw tanden willen veroorzaken. Aan het eind kun je deze Pokémon ook vangen om zo jouw Pokédex compleet te maken. Daarnaast kun je allerlei Pokémonhoedjes opzetten tijdens het poetsen van jouw tanden.

Pokémon Smile is vanaf vandaag gratis te downloaden voor Android en iOS.