Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Special] Een kijkje naar de Snake Pass LP van Super Rare Games

Snake Pass
Van Super Rare Games hebben wij een prachtige LP gekregen van Snake Pass. Benieuwd naar hoe die is? Je leest het hier.

Wilde je altijd al rondkronkelen als een slang? In Snake Pass kan dat! Als één van de eerste games op de Nintendo Switch bracht Snake Pass een humoristisch puzzelspel naar de console. Door middel van het kronkelen kwam je vooruit, glibberde je omhoog aan palen en hing je boven een ravijn aan een stok. Dit alles onder de geweldige muziek van David Wise (bekend van onder andere Donkey Kong Country).

Super Rare Games erkende dat deze muziek enorm goed is en bracht daarom een gelimiteerde LP uit met de muziek. Er zijn maar 500 exemplaren van gemaakt en er is ondertussen nog maar 1% van de voorraad over. Toch kregen wij een exemplaar om een proefje te geven van de LP.

Niet alleen is de afbeelding van de hoes vrolijk, het geeft perfect de sfeer van het spel weer door middel van hoe suf Noodle (de naam van de slang) kijkt. Tot slot hebben we nog een korte video gemaakt van één van de nummers wanneer de LP afgespeeld wordt.

Voor liefhebbers van relaxende, tropische muziek en/of Snake Pass fans is dit een geweldige manier om te genieten van de prachtige muziek van David Wise.