Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Cris Tales krijgt releasedatum

Deze bijzonder ogende RPG komt later dit jaar onder andere naar de Nintendo Switch

Cris Tales kan met recht een liefdesbrief aan klassieke JRPG’s genoemd worden, maar dan wel een zeer originele. In het spel reis je constant tussen het verleden, het heden en de toekomst. Zo kun je onder andere gevechten beïnvloeden door naar de toekomst te kijken. Vandaag is duidelijk geworden dat deze originele RPG op 17 november naar de Nintendo Switch zal komen. De game komt ook naar andere platformen, waaronder de volgende generatie consoles.

In de game kruip je in de huid van Crisbell, welke op avontuur gaat om de krachtige Time Empress te stoppen en de toekomst van de wereld én bewonders te herschrijven. Tijdens deze reis zul je verschillende bondgenoten ontmoeten, allemaal met hun eigen unieke verhalen en vaardigheden.

Benieuwd geworden? Onderstaande video geeft je alvast een voorproefje.