Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

XIII Remake krijgt gameplay-trailer

Hoe ziet deze remake er anno 2020 uit?

Gisteren werd duidelijk dat de cell-shaded shooter XIII Remake in november dit jaar naar de Nintendo Switch zal komen. Inmiddels is er ook een trailer van de remake verschenen, welke gameplay-beelden laat zien. Duidelijk wordt dat in elk geval de graphics een flinke make-over hebben gekregen.

De cell-shaded shooter XIII verscheen in 2003 op de Nintendo Gamecube en is gebaseerd op de gelijknamige Belgische stripreeks. Het spel draait om een soldaat die onterecht wordt beschuldigd dat hij de president van de Verenigde Staten om het leven heeft gebracht. Wanneer je wakker wordt weet je echter bijna niks meer en zul je het moeten doen met een kleine sleutel en een mysterieuze XIII-tattoo.

XIII Remake zal op 10 november verschijnen voor onder andere de Nintendo Switch.