Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Summer in Mara krijgt story trailer

Een gloednieuwe trailer zet het verhaal dat spelers kunnen gaan ontdekken centraal.

Summer in Mara werd vorig jaar aangekondigd en begon aanvankelijk met een campagne op Kickstarter. Na een periode van lang wachten, werd eind vorige maand dan eindelijk de releasedatum bekendgemaakt. Het spel wordt ontwikkeld door het Spaanse bedrijf Chibig en komt op 16 juni onder andere naar de Nintendo Switch. In een nieuwe trailer staat het verhaal van de game centraal.

In Summer in Mara volg je het verhaal van Koa. In dit spel staan farming, crafting en ontdekken centraal. Zo kun je ongeveer 30 eilanden ontdekken met jouw boot. Daarnaast zijn er meer dan 20 personages die jou willen helpen en heb je je eigen eiland die je moet onderhouden. Een eerder verschenen trailer van het spel kun je hieronder bekijken en geeft je alvast een beeld van de game.

Ga jij Summer in Mara aanschaffen? Laat het ons weten in de vorm van een reactie.