Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Neon Abyss komt 14 juli naar Nintendo Switch

Een nieuw hectisch actie-platformspel is onderweg naar de hybride console.

Uitgever Team17 en ontwikkelaar Veewo Games hebben bekendgemaakt dat de actie-plaftormer Neon Abyss op 14 juli naar de Nintendo Switch komt. Neon Abyss is een hectisch actie-platformspel waarin je als lid van een ‘Grim Squad’ al schietend de onderwereld in gaat. Deze ‘Abyss’ zal voor elke speler anders zijn.

De bedoeling is om in verschillende levels telkens grote hoeveelheden vijanden moet zien te verslaan. Dit doe je met behulp van de meest gekke wapens, onbeperkte item combinaties en een uniek evolutiesysteem. Ook is het mogelijk om je personage met upgrades sterker te maken. Vandaag is er een nieuwe trailer van de game vrijgegeven welke alvast een indruk geeft van wat je kunt verwachten.