Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Winnaar Mortal Kombat 11 Kollection

Welke gelukkige winnaar gaat aan de slag met Mortal Kombat 11 inclusief de DLC?

Ruim een jaar na de release krijgt de beste vechtgame uit 2019, Mortal Kombat 11, gloednieuwe content in de vorm van het Mortal Kombat 11: Aftermath-pakket. Naast een gloednieuw verhaal welke verder gaat na het origineel, kun je met drie nieuwe personages vechten: RoboCop, Fujin en Sheeva. Wij mochten in samenwerking met Media Tornado één digitale versie van de Mortal Kombat 11 Kollection verloten.

Om kans te maken moest je antwoord geven op de vraag wie jouw favoriete Mortal Kombat personage is. Uit alle deelnemers hebben we één gelukkige winnaar getrokken. Namens heel Daily Nintendo feliciteren we @mariofan88

We wensen je alvast enorm veel plezier met de game. De code wordt zeer binnenkort via een prive-bericht toegestuurd.

Niet gewonnen? Momenteel maak je ook kans op een fysieke versie van Little Inferno.