Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuw Spirit Board event in Super Smash Bros. Ultimate!

Super Smash Bros. Ultimate krijgt 5 juni een nieuw Spirit Board event!

Ben je al een beetje gewend aan het vechten met de fighters pass karakters zoals Byleth en Hero? Mooi! Want er komt een nieuw Spirit Board event aan, waar je spirits kan verzamelen en verslaan.

Dit event heeft alles te maken met de N64, allerlei Spirits die te maken hebben met deze console zullen verschijnen om jou een uitdaging te bezorgen! Zelfs de experience die je krijgt heeft te maken met de N64, je krijgt namelijk 6.4 keer meer experience als normaal! Je hebt nog twee dagen om je voor te bereiden op dit event, want hij gaat 5 juni van start. Het Spirit Board event zal drie dagen gaan duren, dus zorg ervoor dat je zoveel mogelijk Spirits verslaat en zoveel mogelijk experience krijgt!