Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Vandaag is de trouwmaand begonnen in Animal Crossing: New Horizons

De maand juni staat in het teken van trouwen!

Wie vandaag Animal Crossing aanzette, kreeg een telefoontje van Harvey met de vraag om naar zijn eiland te komen. Er staat daar namelijk een stel dat wat trouwfoto’s wil laten maken. Het begon allemaal met Isabelle tijdens haar dagelijkse update-praatje. Ze gaf de hint dat wie er trouwt in juni, diegene voor de rest van hun leven bij elkaar blijven. De trouwmaand loopt vanaf vandaag tot 30 juni

De bedoeling is dat je naar Harvey’s eiland gaat om daar foto’s te gaan maken. Je kan zijn eiland bezoeken door met Orville te praten en aan te geven dat je naar Harvey’s eiland wilt. Behalve foto’s maken in zijn huis kan je er verder niks. Laat dus vooral je hengel en bijl thuis want op jacht hoef je niet.

Nadat je foto’s hebt gemaakt van het bruidspaar krijg je daar hart kristallen voor. Met deze kristallen kan je weer nieuwe spullen krijgen. Mocht je in het spel je liefde hebben gevonden, kan je ook een eigen ceremonie houden.

Naast deze mogelijkheden om foto’s te maken, komen er ook wat nieuwe items vrij. Denk aan nieuwe designs voor je vloeren en muren.