Wholesome Direct aangekondigd

Meer dan 50 indie games komen aan de beurt.

Wholesome Games vindt het belangrijk om games uit te lichten waarbij het niet uitmaakt hoe je ze speelt, maar hoe je je bij het spel voelt. Dit doen ze dan ook al een jaar. Ze hebben nu echter een heel nieuw project aangekondigd; een Wholesome Direct.

Tijdens deze direct worden meer dan 50 indie games behandeld. Een aantal voorbeelden van deze spellen zijn Spiritfarer, Little Witch in the Woods en Garden Story. Je krijgt tijdens deze Wholesome Direct niet alleen beelden te zien van deze spellen, maar ook nieuwe aankondigingen en interviews met de ontwikkelaars.

De Wholesome Direct is op 26 mei vanaf 19:00 te zien via het Wholesome Games-kanaal op YouTube.

Jerry

Heya! Ik ben Jerry en ik ben 23 jaar oud. In het dagelijks leven studeer ik Business Analytics. Daarnaast ben ik een echte Nintendo collector. Ik hou van adventure games en RPG's. Mijn favoriete game series zijn The Legend of Zelda en Pokémon.

Geef een reactie