Pokémon Sword & Shield krijgt meer mystery gifts

Galarian Ponyta, Corsola, Meowth, Mr.Mime en meer

The Pokémon Company lijkt wel de kerstman van de zomer met alle digitale cadeautjes die het bedrijf uitdeelt in het spel! Naast de bovengenoemde Pokémon krijg je er ook nog eens een item set bij waarmee je nog meer Pokémon kunt vangen.

Een overzicht van specifieke items en pokémon vindt je hieronder:

  • Mr. Mime zal beschikbaar zijn tot en met 4:59pm PT op 28 mei 2020 met een pakket dat bestaat uit een Lure Ball, Heavy Ball, Moon Ball en Dream Ball.
  • Het magische paard,Galarian Ponyta, zal beschikbaar zijn van 5:00pm PT op 29 mei tot en met 4:59pm PT op 4 juni met een pakket dat bestaat uit een Level Ball, Fast Ball, Love Ball, Friend Ball en Beast Ball.
  • Het dode stukje koraal, Galarian Corsola, zal beschikbaar zijn van 5:00pm PT op 5 juni tot en met 4:59pm PT op 11 juni met een evolutie pakket bestaande uit een Sweet Apple, Tart Apple, Chipped Pot, Cracked Pot, Whipped Dream en Sachet.
  • Galarian Meowth zal beschikbaar zijn vanaf 5:00pm PT op 12 juni met een pakket van 50 Big Nugget and 100 EXP. Candy L, voor dit pakket is er geen eind datum aangegeven.

Speel jij nog veel Pokémon Sword & Shield, laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

2 gedachten over “Pokémon Sword & Shield krijgt meer mystery gifts

Geef een reactie