Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon Sword & Shield krijgt meer mystery gifts

Galarian Ponyta, Corsola, Meowth, Mr.Mime en meer

Galarian Ponyta, Corsola, Meowth, Mr.Mime en meer

The Pokémon Company lijkt wel de kerstman van de zomer met alle digitale cadeautjes die het bedrijf uitdeelt in het spel! Naast de bovengenoemde Pokémon krijg je er ook nog eens een item set bij waarmee je nog meer Pokémon kunt vangen.

Een overzicht van specifieke items en pokémon vindt je hieronder:

  • Mr. Mime zal beschikbaar zijn tot en met 4:59pm PT op 28 mei 2020 met een pakket dat bestaat uit een Lure Ball, Heavy Ball, Moon Ball en Dream Ball.
  • Het magische paard,Galarian Ponyta, zal beschikbaar zijn van 5:00pm PT op 29 mei tot en met 4:59pm PT op 4 juni met een pakket dat bestaat uit een Level Ball, Fast Ball, Love Ball, Friend Ball en Beast Ball.
  • Het dode stukje koraal, Galarian Corsola, zal beschikbaar zijn van 5:00pm PT op 5 juni tot en met 4:59pm PT op 11 juni met een evolutie pakket bestaande uit een Sweet Apple, Tart Apple, Chipped Pot, Cracked Pot, Whipped Dream en Sachet.
  • Galarian Meowth zal beschikbaar zijn vanaf 5:00pm PT op 12 juni met een pakket van 50 Big Nugget and 100 EXP. Candy L, voor dit pakket is er geen eind datum aangegeven.

Speel jij nog veel Pokémon Sword & Shield, laat het ons weten in de reacties!