Catherine: Full body trailer promoot Persona 5 content in spel

Gratis en voor niks in de Nintendo Switch versie van Catherine: Full body!

Een nieuwe trailer voor Catherine Full body is uitgebracht met een leuke twist: onze favoriete phantom thief zit erin! Joker promoot de game en laat in de trailer zijn eigen segment zien uit het spel. Dit was in de vorige versie van Catherine: Full body extra DLC maar zit nu al in het spel. In deze extra content moet Joker een gebied verkennen genaamd ”Menhir”.

Verder gebruikt de trailer footage van de PS4-versie terwijl het de Nintendo Switch promoot, een beetje apart wellicht?

Bekijk de trailer van het Persona 5 segment in Catherine: Full body hieronder:

Catherine: Full Body komt op 7 juli 2020 uit in het Westen.

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie