Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe trailer Cannibal Cuisine

Een nieuwe co-op beleving voor de keukenprinsen en -prinsessen onder ons.

Een nieuwe co-op beleving voor de keukenprinsen en -prinsessen onder ons.

Vandaag is hij verkrijgbaar op de Nintendo Switch, de nieuwe partygame Cannibal Cuisine, waarin je je een weg naar de top kookt. Samen met maximaal 3 anderen kan je in dit avontuur aan de slag van de Belgische uitgevers Rocket Vulture.

In Cannibal Cuisine bezoek je een eiland met 20 verschillende levels waarin je er samen voor zorgt dat de grote almachtige Hoochooboo tevreden blijft. Dit doe je niet alleen door te koken, maar ook door verschillende uitdagingen aan te gaan: versla toeristen op jouw eiland, ontwijk de ‘Spiky Log of Doom’ en zorg voor magische voodoo krachten. Cannibal Cuisine is te spelen met 1 tot 4 spelers.

Nog niet overtuigd? Lees dan eerst onze review.