Deze Mario-platformer zien jullie het liefst als heruitgave naar de Switch komen

Tijd voor de uitslag van onze poll!

Waarschijnlijk was het je al opgevallen en anders weet je het nu, de polls op Daily Nintendo zijn terug van weggeweest. In de tweede poll van 2020 was de vraag welke Mario-platformer jullie het liefst als heruitgave op Nintendo’s hybride console zien verschijnen. Super Mario Sunshine? Super Mario Galaxy? Of misschien wel Super Mario 64 of 3D World?

Met ruimschoots meer dan tweehonderd stemmen, hebben jullie je mening weer volop laten horen. Daar zijn we jullie natuurlijk zeer dankbaar voor en dus is het wél zo leuk de resultaten te delen. Het scheelde weinig, maar Super Mario Sunshine is volgens jullie de meest favoriete voor een heruitgave. Vlak daaronder Super Mario Galaxy. Alle resultaten zie je hieronder. Vergeet je ook niet op onze nieuwe poll te stemmen?

7 gedachten over “Deze Mario-platformer zien jullie het liefst als heruitgave naar de Switch komen

 • 09/05/2020 om 18:27
  Permalink

  Ik was ook voor Galaxy gegaan. Blijft toch mijn favoriete Mario game aller tijden. Maar Sunshine zou ook erg leuk zijn. Die is toch wat ouder en verdient wel een tweede kans. Ik vond hem toentertijd erg leuk.

 • 09/05/2020 om 20:07
  Permalink

  Ik hoor ook eerder tot het Galaxy team 🙂 Galaxy was trouwens een hele tijd aan het winnen tot bij het einde Sunshine een bosst kreeg.
  Maar ik zie 64, Sunshine en Galaxy graag allemaal een remake krijgen op de Switch

 • 10/05/2020 om 08:51
  Permalink

  Ben zelf voor Sunshine gegaan, vond het gewoon een heerlijk spel destijds met leuke levels en baasgevechten😀

 • 17/05/2020 om 17:05
  Permalink

  De enige die ik niet gespeeld heb is 3D world, dus eigenlijk hoop ik daar op. Hoeft niet eens een remake te zijn, gewoon een port is al genoeg. Zoals Mario Kart 8 bijvoorbeeld; het is al eerder gedaan dus waarom bij deze niet!

Geef een reactie