Ontmoet de cast in deze nieuwe Xenoblade Chronicles-trailer

Maak kennis met Shulk, Reyn, Fiora en de rest van de cast.

Eind deze maand verschijnt de geremasterde versie van Xenoblade Chronicles voor de Nintendo Switch. Als je nog niet bekend bent met de belangrijkste figuren van deze JRPG, kun je nu een nieuwe trailer bekijken waarin een aantal aan je worden voorgesteld. Zo komen Shulk, de hoofdrolspeler en bezitter van de legendarische Monado, Reyn, een van de beste vrienden van Shulk en Dunban, een van de bekendste soldaten onder de mensen op de Bionis.

Xenoblade Chronciles: Definitive Edition is een volledige remake van de originele Wii-game die tien jaar geleden verscheen. De game verscheen al eerder in handheld-vorm op de New Nintendo 3DS als een van de weinige exclusieve games die alleen op dit systeem te spelen waren. De definitieve editie van de game is de eerste die in high definition te spelen is. Daarnaast bevat de game een nieuwe epiloog en ge├╝pdatete soundtrack. Xenoblade Chronciles: Definitive Edition verschijnt op 29 mei 2020.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van gaming, met een voorliefde voor Nintendo. Er zijn maar weinig gameseries van Nintendo die ik niet gespeeld heb. Vroeger was ik een en al platform/adventure-games, nu heb ik een lichte voorkeur voor RPG's.

Geef een reactie