Nieuwe screenshots vergelijken Wii- en Switch-versie Xenoblade Chronicles

Een frisse look voor de geremasterde editie.

Mei is net begonnen, en dat betekent dat Xenoblade Chronicles: Definitive Edition eind deze maand voor Nintendo Switch zal verschijnen. Deze Wii-klassieker heeft een behoorlijke grafische upgrade gekregen voor de transitie naar moderne hardware. Voor het eerst kunnen fans het verhaal van Shulk en reisgezelschap spelen in high definition. Voor de mensen die nieuwsgierig zijn geworden naar de veranderingen op grafisch gebied, heeft Twitter-gebruiker rage38682512 verschillende vergelijkingsafbeeldingen gemaakt tussen het origineel en de aankomende Switch-release.

In de vergelijkingen is duidelijk te zien hoe de personages en omgevingen van de inmiddels tien jaar oude game opgepoetst zijn voor hun nieuwe thuis op de Switch. Naast de grafische upgrade zal Xenoblade Chronicles: Definitive Edition ook een nieuwe geremasterde soundtrack bevatten. Fans van de Wii-versie kunnen er echter ook voor kiezen naar de originele versie te luisteren. Xenoblade Chronicles: Definitive Edition verschijnt op 29 mei op Nintendo Switch.

Bron

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van gaming, met een voorliefde voor Nintendo. Er zijn maar weinig gameseries van Nintendo die ik niet gespeeld heb. Vroeger was ik een en al platform/adventure-games, nu heb ik een lichte voorkeur voor RPG's.

Eén gedachte over “Nieuwe screenshots vergelijken Wii- en Switch-versie Xenoblade Chronicles

Geef een reactie