Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe trailer en commercials Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Tot de release eind mei wordt je warm gehouden met nieuwe beelden.

Tot de release eind mei wordt je warm gehouden met nieuwe beelden.

De remake van Xenoblade Chronicles: Definitive Edition werd vorig jaar september aangekondigd voor de Nintendo Switch. Het avontuur van Shulk verscheen oorspronkelijk op de Nintendo Wii, kwam daarna naar de Nintendo 3DS en nu dus ook naar Nintendo’s hyrbide console. Het spel is een volledige remake van de eerste Xenoblade Chronicles en bevat verbeterde graphics, geremasterde muziek en een nieuwe epiloog.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition verschijnt op 29 mei voor Nintendo Switch. Hieronder kun je verschillende video’s met nieuwe beelden bekijken. Weliswaar Japanse beelden, maar da’s alsnog veel beter dan niks.