Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tweede Multiplayer Pack in Luigi’s Mansion 3 beschikbaar!

Luigi's Mansion artwork
Na een eerste DLC voor Luigi's Mansion 3, is er nu een tweede beschikbaar!

Na een eerste DLC voor Luigi’s Mansion 3, is er nu een tweede beschikbaar!

In het eerste deel werden er al nieuwe dingen toegevoegd en er werden wat bugs gefixt. Wat de eerste DLC toevoegde waren voornamelijk nieuwe games in ScreamPark, meer content in de ScareScraper en een aantal nieuwe geesten die je kon verslaan.

In het tweede deel zijn er nog meer dingen toegevoegd, met name meer minigames en kostuums voor Luigi. Er zijn drie nieuwe minigames toegevoegd aan het spel, genaamd Puckstravangaza: een ijshockey spelletje, Floaty Frenzy: Een spel op het water en Desperate Measures: een minigame die te maken heeft met zand.

Ook kun je met drie nieuwe outfits in stijl allerlei geesten verslaan. Als je bezig bent in ScareScraper mode, zijn er drie nieuwe muziekjes toegevoegd. Met deze twee delen aan DLC is er in ieder geval nog genoeg te doen in Luigi’s Mansion 3! Heb jij de DLC al gedownload?